Швидкий
перегляд
продукції
каталог
товарів
E-Commerce Viber

Metalwork

50 anni, 1967 - 2017

Сертифікати компанії

Система управління якістю ISO 9001

Завантажити сертифікат ISO 9001

Політика якості

Вище керівництво визначає Політику якості, що реалізується Групою компаній Metal Work, таким чином:

Інновації в продуктах, бізнес-політика, орієнтована на фактичні вимоги замовника, впровадження Total Quality Management, організація бізнесу Kaizen і Lean - все це дозволяє Групі компаній Metal Work стати світовим лідером у галузі пневматики для промислового використання та автоматизація.

Ця Політика застосовується до всіх компаній Групи, що діють по всьому світу, включаючи підрозділи, які працюють з урахуванням конкретних потреб місцевих ринків.

Група компаній Metal Work прагне задовольнити потреби та очікування споживачів.
Для досягнення цієї мети менеджмент сприяє постійній діяльності з вивчення ринку та підтримці лідерських позицій щодо продукту шляхом постійного вдосконалення якості.
Залучення персоналу до досягнення цілей якості за рахунок розробки програм навчання та підвищення обізнаності персоналу на всіх рівнях компанії є обов'язковим для Групи.
Керівництво також надає повну підтримку з таких питань:

Лідерство
Пряме зобов’язання топ-менеджменту сприяти підвищенню якості на всіх рівнях компанії, заохочуючи постійне вдосконалення та усвідомлення важливості задоволення вимог замовника.

Аналіз контексту
Просування концепції замовника до всіх зацікавлених сторін, які прямо чи опосередковано використовують продукцію Групи компаній Metal Work, щоб визначити вимоги та відповідати очікуванням кінцевих споживачів.

Орієнтація на клієнта
Зосередження уваги на очікуваннях усіх зацікавлених сторін, а саме задоволеність клієнтів та лояльність до нашої компанії та нашої продукції є ключовими показниками нашого успіху.

Орієнтація на результат
Пропонуючи досконалий продукт та послугу для забезпечення довготривалих топових результатів бізнесу, як наслідок постійної уваги до вимог Замовника та компаній групи.

Послідовність у постановці цілей
Досягнення чудових показників завдяки визнанню якості як складової частини бізнес-процесів організації.

Процесно-орієнтоване управління
Забезпечення досягнення поставлених цілей за допомогою організаційних інструментів, таких як загальне управління якістю та бізнес-моделі Lean та Kaizen.

Мислення на основі ризику
Зіткнення з новими викликами та змінами шляхом мінімізації або, наскільки це можливо, усунення ризиків шляхом перетворення їх на можливості з огляду на досягнення дедалі амбітніших цілей.

Зростання та участь персоналу
Ми віримо, що якість, успіх та вдосконалення є результатом роботи всіх співробітників, яких закликають активно брати участь та сприяти постійному зростанню їхніх навичок та власної автономії.

Сертифікація продукції
Забезпечення ресурсів, необхідних для відповідності виробу еталонним стандартам для використання в конкретних середовищах.

Concesio, липень 2021 р.

Топ-менеджмент 

 

Політика управління якістю

Якщо ви зацікавлені у завантаженні нашого Посібника з якості, зв’яжіться з нашим відділом SAQ

НАТИСНІТЬ ТУТ

 

Інтегрована система управління охороною навколишнього середовища та охорони праці: ISO14001 - ISO45001

Завантажити сертифікат: ISO 14001 - ISO 45001